Dit heerlijke recept met zalm en champignons is ideaal als je een gezondere levensstijl aan probeert te nemen. En als je je aan je koolhydraatarme dieet probeert te houden is dit ook ideaal want er zitten haast geen koolhydraten in dit recept. Probeer het zou ik zeggen!
Porties: 2
Bereidingstijd: 15 minuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 317kcal
Eiwitten 28g
Koolhydraten 5g
Vetten 22g
Ingrediënten
- 2 moten verse zalmfilet
- 250 gram gemengde champignons naar keuze
- peper
- zout
- olijfolie
Aan de slag
- Snijd de champignons in stukken nadat ze schoon geborsteld zijn en bestrooi ze met peper en zout.
- Bak de zalm in olijfolie gaar.
- Bak de champignons ook in olijfolie mooi bruin. Niet te lang anders worden ze heel donker van kleur.
- Voeg nog wat peper en zout toe.