Gevulde champignons met heerlijke roomkaas. Een lekkere maar toch gezonde snack, als bijgerecht zou dit recept ook perfect passen!
Porties: 4
Totale tijd: 15 minuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 108kcal
Eiwitten 4g
Koolhydraten 5g
Vetten 9g
Ingrediënten
- 250 gram champignons
- 100 gram roomkaas
- 1 teentje knoflook
- bieslook
- peper
- zout
Aan de slag
- Maak de champignons schoon met een borsteltje en haal de steeltjes eruit.
- Snijd de bieslook, de knoflook en de ui zo klein mogelijk.
- Doe de roomkaas in een kom en voeg wat peper en zout toe. Voeg nu de fijngesneden ui en kruiden toe.
- Vul de champignons tot aan het randje met de roomkaas en leg ze op een bakplaat met bakpapier
- Bak ze in de oven op 180 graden tot ze helemaal bruin zijn.