Voedingswaarden (per portie)
Ingrediënten
Voor de pudding:
- 250 ml volle melk
- 50 ml volle room
- 3 eigelen
- 55 gram Steviala Kristal Sweet Vanille
- 15 gram arrowroot
Andere bereiding:
- 300 gram Griekse yoghurt
- 1 eetlepel Steviala Frost
- Speculaas gronala
- Bosbessen, granaatappel en drakenfruit
Aan de slag
- Neem een steelpan en breng de room samen met de melk aan de kook.
- Neem een klein kommetje waar je de eigelen samen met de arrowroot en de suiker goed mengt tot er geen klontjes meer zijn.
- Wanneer de room en melk goed gekookt zijn, giet je ¼ van dit mengsel erbij. Het is heel belangrijk dat je nu goed blijft roeren.
- Giet nu beetje bij beetje het mengsel bij de room en melk en laat dit samen goed doorkoken tot je merkt dat de pudding dikker begint te worden.
- Laat alles goed afkoelen.
- Meng 300 gram volle Griekse yoghurt samen met 300 gram vanille pudding.
- Meng dit goed door en voeg de keto zoetstof toe. Proef even, zodat je weet wanneer je het zoet genoeg vindt.
- Snijd het fruit als topping.
- Serveer met het verse fruit en de ketonola.
Waarom de zoete yoghurt perfect past bij onze ketonola.
Zoete yoghurt is een heerlijk en gezond koolhydraatarm ontbijt of dessert. Het recept voor zoete koolhydraatarme yoghurt bevat geen toegevoegde suikers en is gezoet met Steviala Kristal Sweet Vanille. Dit maakt het een perfecte keuze voor mensen die een koolhydraatarm dieet volgen.
De keto granola die ook op de site te vinden is, past perfect bij de zoete yoghurt. De granola bevat gezonde ingrediënten zoals noten, zaden en kokosolie, en bevat weinig koolhydraten. Door het toevoegen van de keto granola aan de zoete yoghurt, krijg je een gezonde en smaakvolle combinatie van voedingsstoffen en smaken. Het is een perfecte manier om de dag te beginnen of te eindigen met een heerlijk en gezond gerecht.
Het ideale recept voor elk moment op de dag.
Het recept voor zoete koolhydraatarme yoghurt met keto granola is een heerlijk en gezond gerecht dat op bijna elk moment van de dag gegeten kan worden. Het is een gezonde keuze voor het ontbijt, de lunch, als tussendoortje of als dessert.