Koolhydraatarme gevulde kipfilet salade

Diner | Lunch
Heerlijke kipfilet gevuld met heerlijke groenten en andere lekkere ingrediënten. Een gezond diner of heerlijke als goede stevige lunch. Ideaal gerecht als je je aan een koolhydraatarm dieet probeert te houden!
Porties: 2
Bereidingstijd: 35 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 317kcal
Eiwitten 29g
Koolhydraten 7g
Vetten 21g

Ingrediënten

  • 2 kippenfilets
  • 24 gram rucola sla
  • 150 gram salade naar keuze
  • 5 blaadjes verse munt
  • 25 gram pistachenoten
  • 2 eetlepels roomkaas
  • olijfolie
  • kurkuma
  • peper
  • zout

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Maak eerst de pesto door de rucola, muntblaadjes, roomkaas, pistachenoten samen met peper en zout te mixen.
  • Snijd de kipfilet in de lengte open en vul de kip met de pesto.
  • Maak met enkele cocktailprikkers de kip dicht.
  • Kruid de bovenkant van de kip met kurkuma, peper en zout.
  • Bak de kip in olijfolie aan 2 kanten mooi bruin.
  • Neem een ovenschaal en doe hierin wat olijfolie en de overgebleven pesto. Leg de kip in de ovenschaal en bestrooi nog met wat extra noten.
  • Zet nu de schaal in de oven voor gedurende 15 minuten tot de kip mooi gaar is.
  • Serveer met salade.
Diner | Lunch
Heerlijke kipfilet gevuld met heerlijke groenten en andere lekkere ingrediënten. Een gezond diner of heerlijke als goede stevige lunch. Ideaal gerecht als je je aan een koolhydraatarm dieet probeert te houden!
Porties: 2
Bereidingstijd: 35 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 317kcal
Eiwitten 29g
Koolhydraten 7g
Vetten 21g

Ingrediënten

  • 2 kippenfilets
  • 24 gram rucola sla
  • 150 gram salade naar keuze
  • 5 blaadjes verse munt
  • 25 gram pistachenoten
  • 2 eetlepels roomkaas
  • olijfolie
  • kurkuma
  • peper
  • zout

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Maak eerst de pesto door de rucola, muntblaadjes, roomkaas, pistachenoten samen met peper en zout te mixen.
  • Snijd de kipfilet in de lengte open en vul de kip met de pesto.
  • Maak met enkele cocktailprikkers de kip dicht.
  • Kruid de bovenkant van de kip met kurkuma, peper en zout.
  • Bak de kip in olijfolie aan 2 kanten mooi bruin.
  • Neem een ovenschaal en doe hierin wat olijfolie en de overgebleven pesto. Leg de kip in de ovenschaal en bestrooi nog met wat extra noten.
  • Zet nu de schaal in de oven voor gedurende 15 minuten tot de kip mooi gaar is.
  • Serveer met salade.
alt_tekst

Afvallen met ons Gratis 7 Dagen Keto Snelstart Pakket!

Onze weekmenu's en recepten hebben al meer dan 31.932 mensen geholpen om af te slanken. Wil jij ook samen met ons een kickstart geven aan jouw Keto succes? Vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Rating recept