Matcha limoen smoothie met amandelmelk

Drankjes
Deze matcha smoothie is een heerlijke en gezonde manier om je dag te beginnen of om als tussendoortje te genieten. Met de combinatie van matcha poeder, bevroren banaan, avocado, limoensap, ongezoete amandelmelk, honing en vanille-extract zit deze smoothie vol met smaak en voedingsstoffen. Het is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een energieboost en een verfrissende drankje.
Porties: 1

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 288kcal
Eiwitten 5g
Koolhydraten 47g
Vetten 9g

Ingrediënten

  • 1 theelepel matcha poeder
  • 1 bevroren banaan
  • 1/4 avocado
  • 10 ml limoensap
  • 240 ml ongezoete amandelmelk
  • 1 eetlepel honing
  • 1/2 theelepel vanille-extract

Aan de slag

  • Verzamel alle benodigde ingrediënten en zorg dat de banaan geschild en in stukjes is gesneden en de avocado in stukjes is gesneden.
  • Voeg de matcha poeder, bevroren banaan, avocado, limoensap, ongezoete amandelmelk, honing en vanille-extract toe aan een blender.
  • Mix de ingrediënten op een hoge snelheid tot er een gladde consistentie ontstaat. Als de smoothie te dik is, voeg dan extra amandelmelk toe tot de gewenste dikte is bereikt.
  • Proef de smoothie en voeg naar smaak meer honing of limoensap toe als je hem zoeter of frisser wilt maken.
  • Schenk de smoothie in een glas en garneer eventueel met extra matcha poeder.

Gezondheidsboost: Matcha Poeder voor je Smoothie – Ontdek de Voordelen

Matcha poeder is niet alleen een trendy ingrediënt, maar ook een ware gezondheidsboost voor je smoothie. Dit fijn gemalen groene thee poeder zit boordevol antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het bevorderen van een gezonde huid. Matcha bevat ook cafeïne en L-theanine, die samen zorgen voor een kalme alertheid en verbeterde concentratie. Daarnaast kan matcha poeder helpen bij het stimuleren van de stofwisseling, het ondersteunen van gewichtsverlies en het versterken van het immuunsysteem. Voeg een schepje matcha poeder toe aan je smoothie en geniet van de talloze gezondheidsvoordelen die het biedt.

Ontdek de Gezonde Kracht van Avocado – Verrijk je Dieet met Deze Superfood

Avocado is niet alleen heerlijk, maar ook buitengewoon gezond. Deze romige vrucht staat bekend om zijn talloze gezondheidsvoordelen. Avocado’s zijn rijk aan enkelvoudig onverzadigde vetten, die goed zijn voor het hart en helpen bij het verlagen van het cholesterolgehalte. Ze bevatten ook veel vezels, vitamines en mineralen zoals vitamine K, vitamine E, kalium en foliumzuur.

Avocado’s zijn een goede bron van gezonde plantaardige vetten, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies en een verzadigd gevoel geven. Bovendien zijn ze veelzijdig en kunnen ze worden toegevoegd aan salades, sandwiches of smoothies. Voeg avocado toe aan je dieet en geniet van de vele gezondheidsvoordelen die het te bieden heeft.

alt_tekst

Afvallen met ons Gratis 7 Dagen Keto Snelstart Pakket!

Onze weekmenu's en recepten hebben al meer dan 31.932 mensen geholpen om af te slanken. Wil jij ook samen met ons een kickstart geven aan jouw Keto succes? Vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Rating recept