Dag 8 - Smoothies

Hey daar,

De 8ste dag alweer, het begin van je tweede week Keto. Bevalt het?

Misschien nog te vroeg om te zeggen. Het kan nog steeds zo zijn dat je wat last hebt van de Keto griep en vermoeidheid. Dat is heel logisch want doordat jij bijna geen koolhydraten meer inneemt, verlies je heel veel vocht. Hiervan kan je nare bijwerkingen krijgen en dat is even vervelend. Maar het is ook de reden dat je uiteindelijk snel gewicht gaat verliezen! Even doorzetten dus. Hoe? Je raadt het al… drinken! 

Ja ja, horen we je denken, water drinken, dat weten we nu wel, next.

We snappen je. We hebben het er al vaker over gehad. We zullen je niet veel langer nog vervelen met dit onderwerp. Behalve vandaag nog dan. Want vandaag hebben we een hele goede (en vooral hele lekkere!) tip om genoeg vocht binnen te krijgen, namelijk: smoothies!

Heerlijke verfrissende drankjes boordevol met fruit en groenten, helemaal te mixen naar jouw smaak.

Wist je dat smoothies ontzettend gezond zijn? Zo krijg je in één keer heel veel voedingsstoffen, vezels en vitaminen binnen. Méér vitaminen zelfs dan als je alleen normale voeding zou eten. De hoeveelheid vitaminen en vezels die je binnenkrijgt zijn een goede remedie om je lichaam te ontgiften van afvalstoffen. Je zult je energieker én fitter voelen met smoothies.

En wist je ook dat ze vooral heel lekker én Keto proof zijn? Het is gemakkelijk om te maken en de combinaties zijn oneindig. Je kunt eindeloos variëren met (koolhydraatarme) soorten fruit, groenten, melk- en yoghurt en noten, helemaal naar jouw smaak.

In ons receptenboek voor Keto proof smoothies helpen we je een handje op weg om inspiratie op te doen voor smoothies. Zodra jij eenmaal weet welke koolhydraatarme producten je allemaal kan eten, kan jij gaan experimenteren met je eigen smoothies.

Makkelijk, gezond, lekker én je krijgt vocht binnen! Een goede afwisseling van dat eeuwige glas water dus.

Voor vragen kun je mailen naar: [email protected]

Succes!
Mitch van Gezonderecepten.nl