Dag 28 - Gefeliciteerd!

Hey, topper!

Weet jij al welke dag het is vandaag…

We zullen je een handje helpen.

Vandaag is de laatste dag van de Keto Challenge! You did it!

Wij zijn ongelooflijk trots op je. Je hebt in 21 dagen een flinke uitdaging aangepakt en het nog gehaald ook. Het ging wellicht niet altijd van een leien dakje en misschien heb je het Keto dieet op een bepaald moment echt met je hele hart vervloekt, maar je hebt het toch echt gedaan. Je hebt hard gewerkt om te investeren in je lichaam. Daar mag je zelf ook heel trots op zijn.

Je hebt geleerd hoe je zelfstandig en op een gezonde manier in Ketose kan komen. Je kunt dit nu zelf vaker toepassen op momenten dat je graag wat lekkerder in je vel wil zitten. Het is een handige methode om je lichaam op het spoor van een ander metabolisme te zetten, zonder drastische veranderingen aan te brengen. Jouw lichaam zal het vanaf nu gewend zijn en het makkelijker ervaren als je ervoor kiest vaker in Ketose te gaan.

En ook als je erachter bent gekomen dat Keto niets voor je is, is dat nog steeds een prestatie om trots op te zijn. Je hebt je tijd en energie geïnvesteerd in het belangrijkste doel: jouw mentale en fysieke gezondheid. En zelfs als je tot de conclusie bent gekomen dat het niet jouw ding is, heb je er niks mee verloren. Je hebt kennis opgedaan. Niet weten is ook weten ;).

Doe je voordeel met alle kennis en kunde die je de afgelopen 21 dagen hebt opgedaan en ga door met gezonde keuzes maken voor je lichaam.

We wensen je ontzettend veel succes!
Mitch namens het hele team van Gezonderecepten.nl