Dag 22 - Find a Keto buddy

Hey daar,

Dag 22. Weet je wat dat betekent?

Je bent aangekomen bij je vierde week Keto. Dit is je laatste week! Nog 7 dagen volhouden en dan heb jij deze challenge behaald voor jezelf. We zijn nu al trots op je!

Hopelijk bevalt Keto je tot nu toe. En we hopen ook dat onze berichten je over mogelijke obstakels helpen en je motiveren om te door te zetten. Maar je bent er nog niet! En maak je geen zorgen, wij blijven je ondersteunen met onze dagelijkse tips.

In het kader van doorzetten hebben we vandaag weer een leuke tip voor je: find a Keto-buddy.

Het is lastig om een uitdaging aan te gaan in je eentje. Al helemaal als het een uitdaging is waarbij jij je levensstijl verandert. Je past namelijk alles wat je gewend bent aan.

Het zal wellicht nog lastiger aanvoelen als je er alleen voor staat.

Gelukkig hoeft dat niet! Vindt iemand in je eigen omgeving die de uitdaging met jou aan wil gaan. Je partner, een vriend of vriendin, je nicht, je broer, een collega, je moeder: je verzint vast wel iemand. Samen kunnen jullie recepten uitwisselen, voortgang bijhouden, evalueren op je routines en dingen plannen. Dan hoef je niet alles alleen te verzinnen en bezie je dingen nog eens vanuit een andere hoek.

Nog twee belangrijke dingen waarom een Keto maatje goed kan zijn: je kunt elkaar steunen als de een het even niet meer ziet zitten en je kan samen successen vieren! (op een verantwoorde manier ;)) Je kunt afspreken leuke dingen te doen of cadeautjes voor elkaar te kopen als de een – of nog leuker, jullie allebei! – een succes hebben behaald.

Succes weer vandaag!
Mitch van Gezonderecepten.nl

Vragen? Stuur ons een mail naar: [email protected]