Dag 1 - Ben jij er klaar voor?

Hey,

Bij deze wil ik je van harte welkom heten bij de 21-Daagse Keto Challenge!

Ik hoop dat je klaar bent voor de komende spannende en levensveranderende 21 dagen. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in.

Om jouw kansen op succes met Keto de komende maand te vergroten, start de challenge met een aantal voorbereidingsdagen

Ik snap het… Je wilt gelijk vol gas van start gaan! Maar de praktijk leert dat zo’n drastische omschakeling het recept is voor een drastische mislukking...

Wij willen goed van start gaan en een goede start vraagt om een goede voorbereiding.

Juist deze voorbereidingsdagen zijn een investering in jezelf die je de komende weken gaat helpen zonder vervelende klachten SNEL en VEEL af te vallen met de kracht van ketose.

Neem deze voorbereidingsdagen daarom serieus. En geef je lichaam de tijd zich aan te passen aan je nieuwe levensstijl door de gegeven stappen nauwgezet te volgen.

We proberen alle stappen zo behapbaar mogelijk te houden. Dus geen zorgen, je gaat geen uren van je tijd kwijt zijn!

Houd wel in gedachte dat hoe meer informatie je verzameld en hoe meer je gebruik maakt van alle tools die we je aanreiken, hoe groter je kans op succes zal zijn!

Dus laten we van start gaan: 

We gaan de komende dagen langzaam je lichaam herprogrammeren, zodat het in staat zal zijn efficiënt vet te verbranden, zonder dat je vervelende gevolgen gaat ervaren als: extreme vermoeidheid, koortsigheid, misselijkheid of monsterlijke trek!

Niet elk lichaam past zich even makkelijk aan, aan een nieuw eetpatroon… Maar met deze langzame transitie proberen we zoveel mogelijk obstakels te vermijden.

Hier is wat je nu moet doen: 

Stap 1: Start met het lezen van de Snelstart Gids.

De Snelstart Gids geeft je een overview van alles wat je moet weten over het Keto dieet. Het leert je het belang van een calorietekort, vergroot je begrip over wat je wel en niet mag eten tijdens Keto en laat je zien "waarom" het Keto dieet zo goed werkt! Alle handvatten om met een goed begrip van start te gaan.

>> Klik hier om je Keto Snelstartgids te downloaden

Stap 2: Start met het lezen van Het Intermittent Fasting Actieplan.

Het Intermittent Fasting Actieplan laat je ontdekken hoe jij je vetverbrandingsmotor extra kunt opstoken tijdens deze challenge. Bovendien is het deze tool die het mogelijk maakt om heerlijke grote maaltijden te eten, terwijl je vet blijft verbranden.

>> Klik hier om jouw Intermittent Fasting Actieplan te downloaden

Dat is het voor vandaag!

Laat alle informatie even rustig bezinken.

Mocht je op dit moment vragen hebben, stuur ons even een mail naar: [email protected]

We zijn er echt voor je tijdens deze challenge!

Met succesvolle groet,
Mitch namens het team van Gezonderecepten.nl