Ga terug
+ servings
Diner | Lunch
Deze vispapillot is een lekkere lunch of avondeten en zeker een aanrader als je een gezonde levenstijl probeert aan te nemen. Door de gezonde witte vis en de vele groenten die erin verwerkt zitten krijf je veel gezonde voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. En dat ook nog op een lekkere manier!
Porties: 2
Totale tijd: 40 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 429kcal
Eiwitten 21g
Koolhydraten 15g
Vetten 32g

Ingrediënten

  • 200 gram witte vis naar keuze
  • 100 gram boterboontjes
  • 1 bosje verse kervel
  • 1 teentje knoflook
  • 20 gram pijnboompitten
  • peper
  • zout
  • 3 stengels lenteui
  • 3 eetlepels olijfolie

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Maak eerst de kervelpesto door de kervel te mixen met de pijnboompitten, de knoflook en een scheut olijfolie.
  • Snijd ondertussen de lente-ui in ringen en maak de boontjes schoon.
  • Kook de boontjes beetgaar en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
  • Neem 2 vellen aluminiumfolie en giet eerst een beetje olijfolie op de onderste vel folie.
  • Leg hierop de boontjes, de uienringen en daarop de vis. Bestrooi met peper en zout en tot slot de pesto erop.
  • Vouw de visrolletjes dicht en plaats gedurende 20 minuten in de oven.