Deze vispapillot is een lekkere lunch of avondeten en zeker een aanrader als je een gezonde levenstijl probeert aan te nemen. Door de gezonde witte vis en de vele groenten die erin verwerkt zitten krijf je veel gezonde voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. En dat ook nog op een lekkere manier!
Porties: 2
Totale tijd: 40 minutenminuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 429kcal
Eiwitten 21g
Koolhydraten 15g
Vetten 32g
Ingrediënten
200 gramwitte vis naar keuze
100gramboterboontjes
1bosje verse kervel
1teentje knoflook
20grampijnboompitten
peper
zout
3stengelslenteui
3eetlepelsolijfolie
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Maak eerst de kervelpesto door de kervel te mixen met de pijnboompitten, de knoflook en een scheut olijfolie.
Snijd ondertussen de lente-ui in ringen en maak de boontjes schoon.
Kook de boontjes beetgaar en laat ze goed uitlekken in een vergiet.
Neem 2 vellen aluminiumfolie en giet eerst een beetje olijfolie op de onderste vel folie.
Leg hierop de boontjes, de uienringen en daarop de vis. Bestrooi met peper en zout en tot slot de pesto erop.
Vouw de visrolletjes dicht en plaats gedurende 20 minuten in de oven.