Gevulde portobelo's zijn boordevol van smaak enrom smeuig en hebben een lekkere bite. Perfect voor een gezonde koolhydraatarme levenstijl.
Porties: 2
Totale tijd: 40 minuten minuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 289kcal
Eiwitten 20g
Koolhydraten 11g
Vetten 25g
- 4 portobello’s
- 250 gram verse spinazie
- 1 knoflookteentje
- peper
- zout
- 10 gram pijnboompitten
- 1 eetlepel olijfolie
- 150 gram feta
Verwarm de oven op 180 graden.
Was de spinazie grondig.
Verwijder de grote steel uit de portobello ’s en leg ze met de holle kant naar onderen in een ovenschaal.
Besprenkel ze met wat olijfolie en zet ze 10-15 minuten in de oven.
Start dan met de vulling door de spinazie samen met de kruiden, olijfolie, pijnboompitten en knoflook in een blender tot pesto te mixen.
Neem de portobello’s uit de oven en vul ze met de spinaziepesto. Verkruimel daarover de feta en nog wat extra pijnboompitten.
Dan opnieuw 10 minuten in de oven.