Ga terug
+ servings
Lunch | Ontbijt
Gevulde portobelo's zijn boordevol van smaak enrom smeuig en hebben een lekkere bite. Perfect voor een gezonde koolhydraatarme levenstijl.
Porties: 2
Totale tijd: 40 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 289kcal
Eiwitten 20g
Koolhydraten 11g
Vetten 25g

Ingrediënten

  • 4 portobello’s
  • 250 gram verse spinazie
  • 1 knoflookteentje
  • peper
  • zout
  • 10 gram pijnboompitten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 150 gram feta

Aan de slag

  • Verwarm de oven op 180 graden.
  • Was de spinazie grondig.
  • Verwijder de grote steel uit de portobello ’s en leg ze met de holle kant naar onderen in een ovenschaal.
  • Besprenkel ze met wat olijfolie en zet ze 10-15 minuten in de oven.
  • Start dan met de vulling door de spinazie samen met de kruiden, olijfolie, pijnboompitten en knoflook in een blender tot pesto te mixen.
  • Neem de portobello’s uit de oven en vul ze met de spinaziepesto. Verkruimel daarover de feta en nog wat extra pijnboompitten.
  • Dan opnieuw 10 minuten in de oven.