Start met de tartelettes door alle droge ingrediënten goed door elkaar te mengen.
Verwarm de oven voor op 160 graden.
Klop het ei los en voeg dit samen met de Griekse yoghurt toe.
Laat de roomboter op kamertemeratuur komen en kneed dit in het deeg. Rol het deeg vervolgens uit tussen 2 stukken bakpapier.
Neem een vorm voor de tartelettes met een diameter van ongeveer 8 centimeter. Bekleed deze vorm met bakpapier en bak dit vervolgens 10-15 minuten op 160 graden tot ze mooi goudbruin kleuren. Laat deze daarna goed afkoelen.
Maak ondertussen de vanillevulling door de melk en de room in een steelpan te gieten. Breng dit aan de kook. Zorg ervoor dat er geen klonten meer in het mengsel zitten.
Giet ¼ van het van het mengsel al roerend door. Blijf goed doorroeren en giet het beetje bij beetje bij de room. Kook alles nog even door tot er binding ontstaat.
Laat de pudding afkoelen en serveer dit in de tartelettes.
Klop nu de room met de suiker en het cacaopoeder goed stijf. Doe dit niet te lang, want anders krijg je boter.
Neem een spuitzak en spuit de chocoladeroom over de tartelettes.