Ga terug
+ servings
Lunch | Ontbijt
Deze heerlijke gevulde avocado is ideaal om je eigen twist aan te geven, of je er nou tonijn, kip of een andere topping op doet dat is helemaal aan jou!
Porties: 1
Totale tijd: 20 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 398kcal
Eiwitten 15g
Koolhydraten 3g
Vetten 35g

Ingrediënten

  • 1 rijpe avocado
  • 2 eieren
  • zout
  • peper
  • kaas
  • spek
  • tomaat

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 180 ℃.
  • Snij de avocado’s in de lengte doormidden en verwijder de pit. Hol de avocado’s een beetje uit maar niet teveel. 
  • Breek het ei en leg dit in de avocado en bedek het met een topping naar keuze.
  • Plaats in de oven voor 15 minuten, afhankelijk van de grote van de avocado en het ei.