Ga terug
+ servings
Snack
Gevulde champignons met heerlijke roomkaas. Een lekkere maar toch gezonde snack, als bijgerecht zou dit recept ook perfect passen!
Porties: 4
Totale tijd: 15 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 108kcal
Eiwitten 4g
Koolhydraten 5g
Vetten 9g

Ingrediënten

  • 250 gram champignons
  • 100 gram roomkaas
  • 1 teentje knoflook
  • bieslook
  • peper
  • zout

Aan de slag

  • Maak de champignons schoon met een borsteltje en haal de steeltjes eruit.
  • Snijd de bieslook, de knoflook en de ui zo klein mogelijk.
  • Doe de roomkaas in een kom en voeg wat peper en zout toe. Voeg nu de fijngesneden ui en kruiden toe.
  • Vul de champignons tot aan het randje met de roomkaas en leg ze op een bakplaat met bakpapier
  • Bak ze in de oven op 180 graden tot ze helemaal bruin zijn.