De sprankelende frisheid van sinaasappel en het levendige zuurtje van cranberry maken dit brood heerlijk feestelijk. Het voelt licht en vrolijk, met een prachtige balans tussen fruitige tinten en een zachte kruim. De natuurlijke aroma’s geven elke hap iets speciaals waardoor dit brood ideaal is voor brunch, speciale gelegenheden of gewoon als verwenmomentje. Een kleurrijke paleo klassieker die meteen sfeer op tafel brengt.
Porties: 12sneetjes
Bereidingstijd: 50 minutenminuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 175kcal
Eiwitten 6g
Koolhydraten 5g
Vetten 13g
Ingrediënten
180gamandelmeel
30gkokosmeel
10gbakpoeder
½tlzout
Rasp van 1 sinaasappel
80gcranberry’svers of diepvries
4eieren
60mlkokosolie
60mlamandelmelk
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een cakeblik.
Meng amandelmeel, kokosmeel, bakpoeder, zout en sinaasappelrasp in een kom.
Voeg de cranberry’s toe en schep ze luchtig door het mengsel.
Klop eieren, kokosolie en amandelmelk tot een glad geheel.