Ga terug
+ servings
Lunch | Ontbijt
Dit notenvrije kokosmeel brood is ideaal voor mensen met een nootallergie. Het is licht, maar voedzaam en perfect voor een koolhydraatarm dieet. Het heeft een heerlijke, tropische smaak en is lekker bij een maaltijd of als tussendoortje.
Koolhydraatarm notenvrij kokosmeel brood, perfect voor iedereen die een glutenvrij of notenvrij dieet volgt.
Porties: 12 sneetjes
Bereidingstijd: 50 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 165kcal
Eiwitten 6g
Koolhydraten 2g
Vetten 12g

Ingrediënten

  • 80 g kokosmeel
  • 10 g bakpoeder
  • Half tl zeezout
  • 6 eieren
  • 80 ml kokosolie
  • 100 ml amandelmelk
  • 1 tl appelazijn

Aan de slag

  • Verwarm oven op 175 graden.
  • Meng kokosmeel, bakpoeder en zout.
  • Klop eieren met kokosolie, melk en azijn.
  • Meng nat en droog en laat 2 minuten staan zodat het beslag indikt.
  • Giet in cakeblik en bak 40 tot 45 minuten.
  • Laat afkoelen