Chorizo chips met gesmolten kaas zijn de ultieme snack voor borrels, feestjes of gewoon als knapperige traktatie. De zoute, pittige chorizo wordt heerlijk krokant in de oven en de gesmolten kaas maakt het helemaal af. Simpel, snel en superlekker!
Totale tijd: 15 minutenminuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 320kcal
Eiwitten 18g
Koolhydraten 1g
Vetten 27g
Ingrediënten
30gChorizoIn dunne plakjes
30gGeraspte kaasDit kan mozzarella zijn of cheddar
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht)
Leg de plakjes chorizo op een met bakpapier beklede bakplaat
Strooi op elk plakje een klein hoopje geraspte kaas
Bak in de oven voor 8–10 minuten, tot de kaas gesmolten en goudbruin is en de chorizo krokant begint te worden
Laat 5 minuten afkoelen op de bakplaat zodat ze extra knapperig worden
Serveer warm of koud als hartige, vette keto snack