Mis je de smaak van roggebrood? Ontdek dan dit keto rogge-stijl brood met authentieke kruiden en lijnzaad! Het heeft een volle, diepe smaak en stevige structuur die doet denken aan traditioneel roggebrood, maar dan zonder de koolhydraten. Perfect voor hartige belegde sneetjes of bij de lunch. Probeer het en voel hoe vertrouwd keto ook kan smaken!
Porties: 12sneetjes
Bereidingstijd: 48 minutenminuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 175kcal
Eiwitten 7g
Koolhydraten 1.2g
Vetten 15g
Ingrediënten
150gamandelmeel
40glijnzaadmeelgemalen lijnzaad
10gbakpoeder2 tl
½tlzout
1tlkarwijzaadoptioneel, voor rogge-smaak
5grote eieren
60ggesmolten boter
60mlongezoete amandelmelk
1tlappelazijn
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 175°C (hetelucht 160°C). Bekleed een cakeblik van 22 × 12 cm.
Meng amandelmeel, lijnzaadmeel, bakpoeder, zout en karwijzaad.
Klop in een andere kom eieren, gesmolten boter, melk en appelazijn.