Deze ei-burger met salami is een heerlijke, eiwitrijke snack die perfect is als low-carb tussendoortje. De combinatie van een zachtgekookt ei en knapperige salami zorgt voor een verrassend lekkere smaakervaring. Makkelijk te maken en ideaal als borrelhap of snelle snack.
Totale tijd: 15 minutenminuten
Voedingswaarden (per portie)
Calorieën 180kcal
Eiwitten 12g
Koolhydraten 5g
Vetten 14g
Ingrediënten
2Plakken tomaat
2Plakken mozzarella
2Blaadjes verse basillicum
Snufjezout, peper en of olijfolie
Aan de slag
Snijd de tomaat in 2 dikke plakken
Snijd de mozzarella in plakken die overeenkomen met de grootte van de tomaat
Leg de mozzarella tussen de twee plakken tomaat
Plaats een blaadje basilicum op de mozzarella
Bestrooi eventueel met een snufje zout en peper voor extra smaak
Drizzle met een beetje olijfolie als je extra smaak wilt