Ga terug
Snack
Deze ei-burger met salami is een heerlijke, eiwitrijke snack die perfect is als low-carb tussendoortje. De combinatie van een zachtgekookt ei en knapperige salami zorgt voor een verrassend lekkere smaakervaring. Makkelijk te maken en ideaal als borrelhap of snelle snack.
Twee hapjes van salami met een bolletje mozzarella erop, bestrooid met gedroogde kruiden en zwarte peper — een eenvoudige keto en koolhydraatarme appetizer voor gewichtsverlies en gezond dieet.
Totale tijd: 15 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 180kcal
Eiwitten 12g
Koolhydraten 5g
Vetten 14g

Ingrediënten

  • 2 Plakken tomaat
  • 2 Plakken mozzarella
  • 2 Blaadjes verse basillicum
  • Snufje zout, peper en of olijfolie

Aan de slag

  • Snijd de tomaat in 2 dikke plakken
  • Snijd de mozzarella in plakken die overeenkomen met de grootte van de tomaat
  • Leg de mozzarella tussen de twee plakken tomaat
  • Plaats een blaadje basilicum op de mozzarella
  • Bestrooi eventueel met een snufje zout en peper voor extra smaak
  • Drizzle met een beetje olijfolie als je extra smaak wilt
  • Serveer direct als een frisse, lichte snack