Suikervrije chocolade koekjes

Snack
Proef de heerlijke smaak van de suikervrije chocolade koekjes! Gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en zonder toegevoegde suikers, zijn deze koekjes perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezonder alternatief voor traditionele chocolade koekjes.
Porties: 6
Bereidingstijd: 1 uur 20 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 274kcal
Eiwitten 5g
Koolhydraten 22g
Vetten 25g

Ingrediënten

  • 150 gram keto chocolade naar smaak
  • 70 gram noten naar smaak
  • 70 gram zaden naar smaak
  • 70 gram gedroogde vruchten naar keuze
  • 50 gram granola

Aan de slag

  • Verwarm de chocolade au bain-marie met een beetje room.
  • Schep met een eetlepel kleine rondjes van de gesmolten chocolade op een plat bord.
  • Leg de topping naar keuze op de rondjes en laat dit een uur afkoelen in de koelkast.

Waneer is chocolade keto?

Tijdens een keto dieet is het belangrijk om de inname van koolhydraten te beperken, omdat het lichaam anders niet in staat is om in een staat van ketose te komen. Ketose is de toestand waarin het lichaam vet verbrandt in plaats van koolhydraten, waardoor het lichaamsgewicht kan verminderen. Chocolade bevat over het algemeen veel suiker en koolhydraten, waardoor het niet ideaal is voor een keto dieet.

Er zijn echter wel enkele chocoladeproducten die in een keto dieet passen, zoals pure chocolade met een hoog cacaogehalte en weinig suiker. Het is belangrijk om de etiketten te controleren om er zeker van te zijn dat de chocolade geen toegevoegde suikers of koolhydraten bevat. Een klein stukje pure chocolade kan een heerlijke traktatie zijn tijdens een keto dieet, maar het is belangrijk om er niet te veel van te eten, omdat chocolade nog steeds calorieën bevat en een overmatige inname kan leiden tot gewichtstoename.

alt_tekst

Afvallen met ons Gratis 7 Dagen Keto Snelstart Pakket!

Onze weekmenu's en recepten hebben al meer dan 31.932 mensen geholpen om af te slanken. Wil jij ook samen met ons een kickstart geven aan jouw Keto succes? Vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie