Prosciutto chips uit de oven

Snack
Geniet van knapperige en smaakvolle Prosciutto chips uit de oven. Dit eenvoudige recept vereist slechts 10 plakjes prosciutto. Door de prosciutto in de oven te bakken, worden ze heerlijk knapperig en krijgen ze een intense smaak. Perfect als een koolhydraatarme snack of als een smaakvolle toevoeging aan salades en gerechten. Probeer deze heerlijke Prosciutto chips uit de oven en geniet van een heerlijke en hartige traktatie.
Porties: 8
Bereidingstijd: 14 minuten

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 30kcal
Eiwitten 3g
Vetten 2g

Ingrediënten

  • 10 plakjes prosciutto

Aan de slag

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  • Leg de plakjes prosciutto op het bakpapier en zorg ervoor dat ze elkaar niet overlappen.
  • Bak de prosciutto gedurende 10-12 minuten of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.
  • Haal de prosciutto uit de oven en laat afkoelen.
  • Serveer de prosciutto chips als snack (ideaal voor onderweg) of voeg ze toe aan een salade of een ander gerecht.

Prosciutto: De Gezonde Eiwitrijke Keuze voor een Koolhydraatarm Dieet

Prosciutto, een gedroogde Italiaanse ham, biedt verschillende gezondheidsvoordelen, vooral tijdens een koolhydraatarm dieet. Het is rijk aan hoogwaardige eiwitten, die essentieel zijn voor het behoud en de opbouw van spiermassa. Daarnaast bevat prosciutto weinig koolhydraten en suiker, waardoor het een geschikte keuze is voor koolhydraatbewuste mensen. Het is ook een bron van vitamines en mineralen, zoals vitamine B12, ijzer en zink, die belangrijk zijn voor een optimale gezondheid. Het is echter belangrijk om matig te zijn vanwege het zoutgehalte. Geniet van prosciutto als onderdeel van een evenwichtige en gevarieerde voeding, en profiteer van de voedzame eigenschappen die het te bieden heeft.

alt_tekst

Afvallen met ons Gratis 7 Dagen Keto Snelstart Pakket!

Onze weekmenu's en recepten hebben al meer dan 31.932 mensen geholpen om af te slanken. Wil jij ook samen met ons een kickstart geven aan jouw Keto succes? Vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie

Rating recept