mobiel-stop
computer-header
stappen-systeem (1)

De #1 Reden Waarom Mensen FALEN Met Het Keto Dieet

Elke dag falen mensen met hun dieet.

Één 'cheat day' worden er twee... vier... of zes...

Om uiteindelijk te eindigen in jojo'en...

Maar bij het Keto dieet falen de meeste mensen om één GROTE reden, en die reden is....

Gebrek aan creativiteit!

De meeste zijn het niet gewend om vetrijk te eten. 

Dus als je start met Keto voelt dat best wel… gek.

Voordat je met Keto begon at je waarschijnlijk veel koolhydraatrijke voeding als: chips, brood, crackers, patat en fruit.

En dan swtich je ineens naar Keto... De eerste week gaat het goed… en de tweede ook….

Maar uiteindelijk gaat het voelen alsof je bijna geen opties hebt. 

En zodra dat gebeurt is de kans groot dat je terugvalt in het eten van je oude vertrouwde routines… En zul je uiteindelijk FALEN.

Ik deel dit niet om je bang te maken… Maar om je alert te maken op de grootste “valkuil” waar zo goed als al onze klanten in de afgelopen 4 jaar tegenaan liepen.

En daarom hebben we als cadeautje een speciaal “Keto Compleet Pakket” voor je samengesteld waardoor je deze gevaarlijke valkuil kunt voorkomen: 

Nooit meer gebrek aan inspiratie en recepten:

Mogen Wij Deze 2 GRATIS Fysieke Kookboeken Meesturen Met Je Bestelling?

Claim Vandaag Jouw 2 GRATIS Kookboeken Onderaan Deze Pagina Met In Totaal 127+ Snelle & Makkelijke Recepten Als: Pizza’s, Pasta Bolognese, Appeltaart, Broodje Gyros En Nog Veel Meer!

Deze 2 Kookboeken Sturen Wij Via Post-NL Samen Met De 28 Dagen Keto Challenge Jouw Kant Op!

Als bedankje voor je bestelling van de 28 Dagen Keto Challenge, willen wij je graag 2 GRATIS fysiek exemplaren sturen van onze beste verkochte kookboeken: Keto Zoet & Keto Koolhydraten 

Rechtstreeks naar je brievenbus via Post NL in het pakketje van je 28 Dagen Keto Challenge! En dus zonder extra verzendkosten 🙂

upsell-combi.png

"Deze kookboeken zijn een cadeautje voor jou als je onderaan deze pagina je bestelling upgrade naar ons Keto Compleet Pakket."

Met 5000+ verkochte exemplaren kun je je voorstellen hoeveel geweldige berichten we al hebben ontvangen van klanten die deze boeken een kans hebben gegeven. En we weten zeker dat ook jij deze boeken geweldig gaat vinden! 

Gratis Fysiek Kookboek #1

Het Keto Zoet Kookboek

keto-zoet-gratis-bol.png
60 vet verbrandende Keto recepten met prachtige hoge kwaliteit foto's en uitgeschreven macro-nutrienten.

Koekjes, cakes, ijsjes, taarten en andere heerlijke zoetigheden waar jij je eindelijk eens goed over kunt voelen als je ze eet!

Verbeter je gezondheid terwijl je geniet van je favoriete toetjes & snacks.

Zo goed als alle recepten bevatten, GEEN gluten, GEEN zuivel, GEEN bewerkte suikers, GEEN granen en GEEN kunstmatige ingrediënten.

Je hoeft geen ervaren bakker te zijn om deze recepten te maken!

Deze toetjes & snacks zijn snel en makkelijk te bereiden. De meeste kunnen bereid worden in 20 tot 40 minuten. En sommige nog sneller! 

keto-zoet-afbeelding-collage-beste-1.png

Gratis Fysiek Kookboek #2

Het Keto Koolhydraten Kookboek

keto-koolhydraten-bol.png
60 vet verbrandende Keto recepten

Voor ontbijt, lunch, diner, snack en dessert met prachtige hoge kwaliteit foto's en uitgeschreven macro-nutrienten.

100% Gezonde Recepten

Alle recepten bevatten GEEN gluten, bewerkte suikers, of andere kunstmatige ingrediënten.

Onbeperkt "cheaten" zonder zorgen

Vol met heerlijke "cheat meals" als pizza, broodje hamburger en biefstuk met jus... Die je vetverlies resultaten juist versnellen i.p.v. vernietigen!

keto-voor-beginners-recepten-collage.png

Ontvang Deze 2 Gratis Fysieke Kookboeken Door Je Bestelling Onderaan Deze Pagina Te Upgraden Naar Het Keto Compleet Pakket:

Het Keto Compleet Pakket

keto-compleet.png

Alleen op deze pagina: 

slechts: 47,00 EUR

Dit is precies wat je krijgt:

Keto Budget Kookboek (t.w.v. €27)

60 budget-proof Keto recepten

Zeg gedag tegen dure of moeilijkvegkrijgbare ingrediënten... Ontdek de lekkerste recepten om snel af te af te vallen... zonder peperdure boodschappen!

Geen zorgen meer dat jouw saldo ontoereikend is voor je boodschappen

Keto ingrediënten kunnen flink in kosten oplopen, waardoor veel mensen ervoor kiezen hun gezondheid op te offeren...

In Keto Budget hebben wij uitgezocht hoe jij gezonder kunt worden, terwijl je bespaart en geniet!

keto-budget-digitaal.png
overview-budget.png

Het Geheim Voor Een Platte Buik (t.w.v. €14,95)

Intermittent fasting is één van de krachtigste tools om het afvallen met Keto te versnellen. En het werkt super simpel!

Er is geen verandering in "wat" of "hoeveel" je eet... Enkel "wanneer" je eet.

Wij laten je zien hoe je kunt starten met deze afslank doorbraak. En hoe je de veelgemaakte fouten kunt voorkomen.

buikvet-ipad.png

Keto Snelstart Gids (t.w.v. €14,95)

Instructies om Keto op een flexibele manier in het leven te implementeren.

Er is een grote valkuil waardoor de meeste mensen geen resultaat boeken met Keto: Het traditionele Keto dieet (wat stamt uit 1920) is niet flexibel en moeilijk te implementeren in de drukke levensstijl van de meeste mensen.

 

Wat was de laatste keer dat voor jou een strikt dieet op de lange termijn heeft gewerkt? Mensen die zomaar lukraak zonder plan starten met Keto, maken het niet makkelijk voor zichzelf.

 

Dit Fysieke Keto Snelstart Handboek stelt iedereen, jong of oud, actief of niet actief, in staat een "normale levensstijl" aan te houden, terwijl je afvalt met de kracht van Keto. Je bepaalt zelf hoe vaak, wanneer en wat je op een dag eet. Voor elke maaltijd, bieden we alternatieve opties aan om de maaltijd aan te passen op eigen voorkeuren. Plus: Er zijn heerlijke snelle snacks die je overal mee naartoe kunt nemen!

keto-snelstart-digitaal.png

Caloriebehoefte Gids (t.w.v. €14,95)

Bij afvallen draait alles om het binnenkrijgen van de juiste hoeveelheid van de juiste voedingsstoffen. Maar... Elk lichaam is uniek... En wat voor het ene lichaam werkt... Kan zomaar voor het andere lichaam totaal niet werken.

Hoe weet je wat werkt voor jouw lichaam?

Met deze Caloriebehoefte en Macronutriënten gids kan elke man of vrouw de exacte combinatie aan voedingsstoffen berekenen die zijn of haar lichaam elke 24 uur nodig heeft om af te vallen (tot op de gram nauwkeurig!).

caloriebehoefte-digitaal.png

21 Dagen Voedingsschema (t.w.v. €27)

Een 21-Daags Snel Vetverlies Schema Afgestemd Op De Behoeften Van Jouw Lichaam... Om binnen 21 dagen 5 tot 7 kg te verliezen!

Met dit persoonlijke voedingsschema weet je precies welke voedingstoffen jouw lichaam nodig heeft om moeiteloos af te slanken... Zonder beweging... Of andere restricties. Volg simpelweg het schema en de vet verbrandende Keto recepten doen al het zware werk.

Kant en klare boodschappenlijstjes.

Stop het urenlang tijd verspillen in de supermarkt. Ontvang downloadbare boodschappenlijsten voor elk gerecht in het boek, waar alle producten opstaan die nodig zijn om een specifieke maaltijd te maken.

21-dagen-ipad.png

En dat is slechts een tip van de ijsberg van wat je allemaal gaat krijgen. Zoals je ziet laat ons Keto compleet pakket geen steken vallen.

We hebben er alles aan gedaan om je een eenvoudig en effectief stappenplan te geven, zodat je alle valkuilen kunt vermijden en direct kunt genieten van de voordelen van het Keto dieet.

De challenge, en kookboeken verkopen wij normaal gesproken in onze webshop voor een totaal bedrag van €152,00.

Deze kookboeken zijn gevuld met overheerlijke buikvet verbrandende recepten... En we geloven zo erg in de kracht van dit pakket, dat we je vandaag een exemplaar willen geven voor minder dan de helft van de prijs.

Dat klopt….

Voeg Het Keto Compleet Pakket, Het Keto Zoet Kookboek en Het Keto Koolhydraten Kookboek voor Beginners toe aan je bestelling voor slechts eenmalig €47!

Geen Zorgen. Je Bent 14 Dagen Beschermd Door Onze Tevredenheidsgarantie

Om verwarring te voorkomen … Dit is echt een eenmalig aanbod.

We krijgen dagelijks berichten van mannen & vrouwen die vragen of ze nog gebruik kunnen maken van deze deal…

Maar we moeten helaas "nee" zeggen uit eerlijkheid richting de mannen & vrouwen die wel actie ondernemen.

Dit is dus je enige kans!

Je hebt jezelf al De 28 Dagen Keto Challenge cadeau gedaan, laat ons nu je deze  perfect aansluitende producten toesturen. Het enige wat je hoeft te doen is je bestelling te upgraden naar Het Keto Compleet Pakket en je ontvangt 2 extra GRATIS fysieke boeken.

Onthoud… Dit is een eenmalige kans om 2 kookboeken plus het volledige Keto Compleet Pakket aan je bestelling toe te voegen voor slechts €47! Dat is minder dan de kosten van een enkele restaurant maaltijd!

Mis dit niet. Voeg de Het Keto Compleet Pakket PLUS je 2 GRATIS kookboeken Keto Koolhydraten en Keto Zoet hieronder toe aan je bestelling:

Stuur Mij De 2 GRATIS Fysieke Kookboeken En Upgrade Mijn Bestelling Naar Keto Compleet.

combi-deal.png

Alleen op deze pagina: 

slechts: 47,00 EUR

100% Niet Goed Geld Terug Garantie

BELANGRIJK: Je bestelling is te allen tijde 100% beschermd door onze 14 dagen tevredenheidsgarantie. Ben je niet tevreden over één van de producten? Laat het ons weten via [email protected] en we storten direct je geld terug!