
Voedingswaarden (per portie)
Ingrediënten
- 500 gram rundergehakt
- 1 ei
- 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- Zout en peper naar smaak
Aan de slag
- Meng alle ingrediënten goed door elkaar in een kom.
- Vorm met je handen kleine gehaktballetjes van het mengsel.
- Leg de balletballetjes in de airfryer.
- Bak ze op 190 °C gedurende 10 tot 12 minuten, tot ze goudbruin en gaar zijn.
- Serveer ze warm, eventueel met een dip of salade.
- Serveer met bijvoorbeeld een bakje gemixte mayo en ketchup en strooi er nog wat kaas over voor mooie garnering, je kunt zelfs nog een beetje sla mix op de achtergrond leggen of op het bord!
Waarom deze keto gehaktballen perfect zijn voor jouw weekmenu
Deze keto gehaktballen uit de airfryer zijn ideaal voor iedereen die snel iets gezonds en vullends op tafel wil zetten. Ze zitten boordevol eiwitten, bevatten weinig koolhydraten en zijn super smaakvol dankzij de Parmezaanse kaas en kruiden. Perfect als avondmaaltijd of als hartige snack — ook lekker met een frisse salade of romige dip!
Airfryer gehaktballen: makkelijk, snel én zonder koolhydraten
Met slechts een paar ingrediënten maak je deze koolhydraatarme gehaktballen in de airfryer in minder dan 15 minuten klaar. Doordat je geen paneermeel nodig hebt, blijven ze volledig keto-proof. De airfryer zorgt voor een krokante buitenkant en een sappige binnenkant – zonder extra vet. Makkelijk, voedzaam én perfect voor jouw low-carb lifestyle!