Bounty ijslolly’s

Dessert
Verwen jezelf met verfrissende en smaakvolle Bounty ijslolly's. Dit eenvoudige recept combineert romige kokosmelk, gesmolten kokosolie, erythritol, vanille-extract, geraspte kokos en pure chocolade (85%) voor een heerlijke tropische traktatie. Met deze ijslolly's geniet je van de perfecte combinatie van romige kokos en rijke chocolade. Probeer dit smaakvolle recept voor zelfgemaakte Bounty ijslolly's en laat je smaakpapillen verwennen. Een heerlijke traktatie voor warme dagen!
Porties: 6

Voedingswaarden (per portie)

Calorieën 177kcal
Eiwitten 2g
Koolhydraten 4g
Vetten 18g

Ingrediënten

  • 1 blik kokosmelk van 400 ml
  • 60 ml kokosolie, gesmolten
  • 60 gram erythritol
  • 1 theelepel vanille- extract
  • 120 gram geraspte kokos
  • 120 gram pure chocolade (85%)

Aan de slag

  • Mix de kokosmelk, kokosolie, erythritol en vanille-extract in een blender tot het glad is.
  • Roer de geraspte kokos door het mengsel en verdeel het over 6-8 ijsvormpjes.
  • Smelt de pure chocolade au bain-marie en giet het over het kokosmengsel in de ijsvormpjes.
  • Plaats de ijsvormpjes in de vriezer en laat ze gedurende 4-6 uur bevriezen.

De Gezonde Voordelen van Kokosmelk: Een Lactosevrij en Vetrijk Alternatief voor Gewone Melk

Kokosmelk biedt unieke gezondheidsvoordelen in vergelijking met gewone melk. Het is lactosevrij, waardoor het een geschikt alternatief is voor mensen met lactose-intolerantie. Kokosmelk bevat gezonde vetten die kunnen bijdragen aan een gezond hart en gewichtsbeheersing. Bovendien biedt het middellangeketenvetzuren (MCT’s) die snel als energie worden gebruikt. Kokosmelk is ook een goede bron van vitamines en mineralen, waaronder ijzer, magnesium en kalium. Voeg kokosmelk toe aan je dieet voor een heerlijke en voedzame keuze met unieke gezondheidsvoordelen.

De Gezonde Kracht van Pure Chocolade: Waarom Het de Beste Keuze is voor Gerechten

Het gebruik van pure chocolade in gerechten is gunstig voor de gezondheid. Pure chocolade met een hoog cacaogehalte bevat antioxidanten en flavonoïden die ontstekingsremmende eigenschappen hebben. Deze voedingsstoffen kunnen de bloeddruk helpen verlagen, het cholesterolgehalte verbeteren en het risico op hart- en vaatziekten verminderen. Kies bij voorkeur voor chocolade met minimaal 70% cacao voor maximale gezondheidsvoordelen. Geniet van de intense smaak van pure chocolade in diverse recepten en verwen jezelf met een gezonde traktatie.

alt_tekst

Afvallen met ons Gratis 7 Dagen Keto Snelstart Pakket!

Onze weekmenu's en recepten hebben al meer dan 31.932 mensen geholpen om af te slanken. Wil jij ook samen met ons een kickstart geven aan jouw Keto succes? Vul hieronder je beste e-mail adres in:

Plaats een reactie